Wasmachine of koelkast defect? Een droger die niet meer droogt? Maak gebruik van onze reparatieservice.

Onze erkende monteurs komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Dit bespaart u een hoop werk en gesleep met uw witgoedapparaat. Onze monteurs zijn onder andere gecertificeerd voor het repareren van Miele, Bosch, Siemens en AEG. Dit geldt zowel binnen als buiten de fabrieksgarantie.

Daarnaast repareren wij alle andere gangbare witgoedmerken. Wilt u dat wij een apparaat bij u thuis nakijken of repareren? Neem contact met ons op via 0548-620600 of e-mail: info@epnijverdal.nl

Halen en brengen

Voor defecte televisies hebben wij een pick-up en return service. Als wij het euvel niet bij u thuis kunnen verhelpen nemen wij de televisie mee naar onze werkplaats. Wij kunnen dan zolang voor een vervangend apparaat zorgen.

Voor handzamere apparaten zoals Blu-ray spelers, audio componenten, stofzuigers en koffiezetters, hebben wij een carry-in service. U geeft uw defecte apparaat af in onze technische dienst en wij zorgen voor de reparatie.

Kosten

Soms zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van uw apparaat. Of onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar en uw apparaat kan niet meer gerepareerd worden. Wij brengen u dan onze onderzoekskosten in rekening, deze bedragen € 45,-. Als u bij ons een nieuw apparaat aanschaft worden deze kosten weer verrekend.

Voor overige reparaties berekenen wij € 30,- voorrijkosten. Ons arbeidsloon is € 78,- per uur inclusief BTW. Wij rekenen af per 10 minuten. Is een monteur 30 minuten aan het sleutelen geweest, dan betaalt u € 39,- arbeidsloon.