Uw leerlingen werken al maanden aan een musical, uw bewoners verheugen zich op een spetterend muziekoptreden, uw vereniging ontvangt binnenkort een interessante gastspreker, u geeft vanavond een belangrijke presentatie… Dan moet u er niet aan denken dat u niet over een goede geluidsinstallatie beschikt. Of dat uw beamer geen beeld geeft. Met een zorgvuldige voorbereiding kunt u dit voorkomen, samen met EP:Nijverdal.

 Uw school, zorgcentrum, kerk, vereniging of bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder professionele audio-installatie. Toch hebben maar weinig organisaties dit echt goed voor elkaar. Hoe dat kan? Vaak wordt nieuwe apparatuur niet goed (of helemaal niet) aangesloten op wat er al is. Medewerkers weten niet hoe dit moet, weten soms ook niet hoe een bepaald apparaat werkt en af en toe is het gewoon domme pech als bij een laatste check blijkt dat de geluids- of beamerinstallatie plotseling niet meer werkt.

 EP:Nijverdal kan dit allemaal voor u oplossen!

 Of u een bestaande installatie wilt uitbreiden met audio of beeld, of kiest voor de aanschaf van een volledig nieuwe audio- en/of beamerinstallatie: wij informeren u graag over de mogelijkheden. Hiervoor komen wij persoonlijk bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te inventariseren, gevolgd door een deskundig advies en een passende offerte. Vervolgens plaatsen wij de door u gekozen apparatuur en sluiten deze – indien van toepassing – aan op reeds aanwezige geluids- of beeldsystemen. Vanzelfsprekend kunt u daarbij rekenen op onze bekende service, zodat u niet alleen op het moment van aanschaf maar ook in de toekomst gegarandeerd bent van de beste kwaliteit zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

 Bij een defect zorgen wij niet alleen voor reparatie, maar leveren wij tegelijkertijd een vervangend apparaat. Zo weet u zeker dat alle voorbereidingen voor die belangrijke voorstelling, dat muzikale optreden, de gastspreker of uw presentatie niet voor niets zijn geweest. U weet dat u kunt rekenen op EP:Nijverdal.

Reacties van onze klanten:

Chris Aben, basisschool De Rietslenke in Nijverdal:

“Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt”

“In september 2012 hebben we een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft. We wilden een wat professionelere installatie hebben, zodat muziek in de hele school te horen is als we gezamenlijk iets vieren: kerst, sinterklaas, pasen… Ook tijdens de maandelijkse groepsvoorstellingen, de afscheidsmusical en andere optredens wil je dat ouders die achter in de zaal zitten hun kind ook goed kunnen horen.”

“De belangrijkste reden om voor EP:Nijverdal te kiezen is de service die zij bieden. Ze leveren bovendien goed werk, zijn snel en adequaat en komen afspraken na. Daar staan ze om bekend en dat hebben ze ook helemaal waargemaakt. Alles is conform afspraak geleverd en voldoet aan onze verwachtingen. Ook als er wat bijgesteld moet worden, staan ze direct voor ons klaar en wordt er vooraf overlegd wanneer dat het beste uitkomt. En alles met Twentse nuchterheid; dat staat me van EP ook aan.”

 

Wibo ten Den, inkoper Stichting ZorgAccent:

“Bij EP:Nijverdal weet je gewoon zeker dat het goed komt”

 “De contacten met EP:Nijverdal zijn er al heel lang. Van koelkast tot magnetron en van televisie tot professionele beeld- en geluidinstallaties zijn ze onze huisleverancier. Dat is niet voor niets. De service die ze leveren is gewoon goed. Je weet wat je aan ze hebt. Bovendien begrijpen we elkaar en dat is belangrijk. Ze weten dat ze met zorg te maken hebben en denken actief mee. Zo nodig komen ze met alternatieven die beter aansluiten bij onze wensen.”

“Ze zijn ook snel in het aanbieden van offertes. Ik vraag altijd drie offertes aan en EP weet dat ik direct de scherpste prijs verwacht en die krijg ik. Daarnaast is het ook gemakkelijk om alle bruin- en witgoed bij EP:Nijverdal te bestellen. Als er wat kapot is of niet goed werkt, weet ik bij wie ik moet zijn. Eén telefoontje is dan genoeg. Ik heb er verder geen omkijken naar. EP neemt zelf contact op met de betreffende locatie van ZorgAccent en regelt het verder, zonder gedoe over uren of voorrijkosten. Dat geldt ook voor het leveren en plaatsen van apparatuur. Een meter kabel meer of een paar schroefjes extra? Je hoort ze er niet over. De aanschafprijs is all-in, ook als er na verloop van tijd wat mee is. Bij EP:Nijverdal weet je gewoon zeker dat het goed komt.”

 

Henri Raanhuis, directeur katholieke basisschool Klim-Op in Rijssen:

“EP:Nijverdal denkt heel praktisch mee”

“Bij de nieuwbouw van onze school in 2011 is al rekening gehouden met de aanleg van een beeld- en geluidsinstallatie in de centrale ruimte. We hebben in een vroeg stadium meerdere partijen uitgenodigd om hierover van gedachten te wisselen. Ook EP:Nijverdal, naar aanleiding van de positieve ervaringen van een andere school binnen onze stichting. We hadden direct een goed gevoel bij EP, niet alleen prijstechnisch maar ook qua communicatie. De manier van benaderen is plezierig. Ze hebben een open houding en vinden onze inbreng belangrijk. En ze denken niet alleen mee met datgene wat op de offerte staat. Zo bleek op het moment van installatie dat een aantal lichtbollen aan het plafond verplaatst moest worden. Dit had niets met het installeren van de apparatuur te maken, maar ze hebben het wel direct voor ons opgelost. Het gevoel wat we van te voren hadden, is in de uitvoeringsfase volledig bevestigd.”

“De geluidsinstallatie werkt perfect, net als de beamer en het bijbehorende beeldscherm. Alle apparatuur zit in een kast. De boxen, de lichtinstallatie en de beamer zijn permanent aanwezig. Het scherm zit in het plafond. Als we het systeem willen gebruiken, is het een kwestie van de kast openen, op een knop drukken en het werkt! Of dat nu bij een voorstelling is, een ouderavond, een feest of een presentatie, het staat altijd klaar. Hierdoor maken we er ook sneller en dus vaker gebruik van. Voor ons als school is dit ideaal.”

 

Henk Dikkers, voetbalvereniging De Zweef in Nijverdal:

“Doe het gelijk goed”

“Binnen voetbalvereniging De Zweef verzorg ik als vrijwilliger de materialen voor de jeugd, repareer het een en ander en mopper tegen het bestuur als iets niet goed werkt. Toen de geluidsinstallatie zowel binnen als buiten aan vervanging toe was, heb ik de bestuursleden geadviseerd de nieuwe apparatuur bij een plaatselijke zaak te kopen met een goede service, waarop je kunt terugvallen als dat nodig is. En dan kom je natuurlijk bij EP:Nijverdal terecht.”

“Persoonlijk ben ik zowel privé als zakelijk een EP-fan. Ik vind service belangrijk en kan er ook altijd terecht voor advies. Ze weten bovendien waarover ze praten en denken goed mee. Met de aanschaf van de geluidsinstallatie voor de vereniging heb ik me verder niet meer bemoeid. Ik wil niet tussen de leverancier en ons bestuur zitten. Ik heb alleen gezegd ‘Doe het gelijk goed! Je kunt vaak beter iets meer uitgeven. Dan heb je het ook écht goed voor elkaar. En zo is het gegaan. Onze nieuwe geluidsapparatuur werkt perfect. Als er iets opgelost of aangepast moet worden, kunnen we rekenen op EP. Wat de uiteindelijke kosten waren? Geen idee. Die zijn vast meegevallen. Anders had ik het ongetwijfeld van het bestuur te horen gekregen!”

 

John van der Ven, voorzitter SV Haarle:

“Goede beeld- en geluidsinstallatie verdient zichzelf terug”

Met het 60-jarige bestaan van de voetbalvereniging in het vooruitzicht (in 2007) wilde SV Haarle beeld en geluid goed voor elkaar hebben. Reden om contact op te nemen met EP:Nijverdal. Die adviseerde en leverde niet alleen, maar zorgde er ook voor dat alles goed functioneerde. De geluidsinstallatie werd aangelegd, zowel binnen als buiten én op de destijds nieuwe tribune. Binnen werden meerdere televisies aan het systeem gekoppeld. Bij gelegenheid kan een beamer worden aangesloten en is er de keuze voor een vaste of draadloze microfoon. EP: Nijverdal heeft de beeld- en geluidsapparatuur zo geïnstalleerd dat deze op verschillende manieren kan worden ingezet, afhankelijk van wat in de betreffende situatie wenselijk of nodig is. Een gouden greep, zo blijkt…

John van der Ven: “De beamer was een cadeau van de hoofdsponsors ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van onze vereniging. De rest kwam voor onze eigen rekening. Het was een hele investering maar deze heeft zich inmiddels dubbel en dwars terugverdiend. We gebruiken het systeem namelijk ook als advertentiemiddel. Op de televisies draaien continu reclames van onze sponsors. De beamer gebruiken we bij presentaties, maar bijvoorbeeld ook om in de kantine op een groot scherm voetbalwedstrijden te kijken. Dat is niet alleen heel gezellig; het levert ook wat op, doordat mensen langer in de kantine blijven zitten. Ook organiseren we tegenwoordig evenementen. Zo is de Koninginnedagviering van het dorp verplaatst naar ons sportveld. Hoewel we dit van tevoren niet zo hadden ingeschat, zijn we de beeld- en geluidsinstallatie in de loop der jaren steeds meer gaan gebruiken. Een perfect systeem dat nog elke dag voldoet aan onze wensen, met dank aan EP:Nijverdal.”